Våra tjänster

Här är de behandlingar vi kan erbjuda – kontakta oss för aktuella priser!

 

Utvändig tvätt

Vi tvättar utsidan på din bil med proffsprodukter, massor av vatten och flinka händer.

 

Invändig tvätt

Instrumentpanel, ventilationsgaller, rutor, dörrsidor, mattor och andra skrymslen och vrår tvättas igenom och dammsugs för att lukta fräscht efteråt.

 

Motortvätt

En ren motor och ett blänkande motorrum är inte bara en fröjd att titta på, håller du rent och fint här slipper du tekniska problem i framtiden och smutsiga händer när du exempelvis skall fylla på spolarvätska.

 

Heltvätt

Utvändig och invändig tvätt enligt ovan samt detaljering, dvs rengöring av lister, stötfångare och andra plast- och/eller kromdetaljer.

 

Kemtvätt av interiör

En ordentlig rengöring och fläckborttagning på klädsel, golv, säten, dörrsidor och textildetaljer i bilens inredning.

 

Tvätt av läderklädsel

Vi återger lädret dess ursprungliga fräschhet och mjukhet. Lädret rengörs och skyddas mot uttorkning.

 

Sanering

Med hjälp av specialutrustning tar vi bort oönskade dofter av exempelvis rök, djur och kemikalier.

 

Polering och vaxning

Vi tar bort oxid och djuprengör repor i lacken samt vaxar hela bilen efteråt. Blanka bilar är roligare att titta på och åka i. Och är lättare att hålla rena.

 

Helrekonditionering

Vi rekonditionerar bilen exteriört och interiört, djuprengör lacken, vaxar, polerar och detaljerar.

 

Turtle Gloss Protection

Vår finaste lackskyddsbehandling med ett års garanti kräver noggrant arbete i flera steg. Turtle Gloss Protection ger lacken en blank, hård vacker yta som skyddar, gör det lättare att hålla rent samt höjer bilens andrahandsvärde.

 

Polera strålkastare

Börjar dina strålkastare bli matta i glaset och tappa effekt? Det kan till och med bli så illa att bilen blir underkänd hos bilprovningen på grund av dåligt och diffust ljus. Lugn, vi polerar dem så att de blir som nya – och du sparar pengar på att inte behöva byta ut dem.

 

 

Båtvård

När våren och sjösättningarna närmar sig är det många som blir besvikna när vinterns täckningar faller och den matta smutsiga båten möter vårsolen. Om gelcoaten på din båt blivit matt och sliten går det ofta att få nytt liv i den genom polering, och det kan vi hjälpa dig med! Det kan även vara en god idé att polera båten när den tas upp på hösten. Kontakta oss för offert, vi har erfarenhet av allt från små motorbåtar och segelbåtar till större yachter.